neljapäev, 25. juuli 2013

La Ciudad Blanca

Valge linn...
See on üks linnake nimega Ibarra. See asub üsnagi kõrgel mägedes, üle 2000 meetri merepinnast. Selles linnas on kõik majad valged ja sealt on tulnud ka tema hüüdnimi. Ta on umbes Pärnu suurune, vist. Seal on enam-vähem 100 000 elanikku. See asub 80 km Quitost põhjas ja umbes sama palju Kolumbiast lõunas. Ta ei ole just rannikul, aga kohe selle kõrval on suur järv Laguna de Yahuarcocha. Selle kõrval on veel vulkaan nimega Imbabura. See on üks Ecuadori uuemaid linnu. Kuigi algselt ehitati 1606. aastal, siis maavärina tõttu hävines linn peaaegu täielikult 1868. aastal ja nii ehitati uuesti üles 1872. aastal. Seda aastat loetaksegi nüüd selle linna alguseks.

Ja see linn on varsti minu kodu, sest ma sain teada oma pere! Mul hakkab olema siis isa, kes on vist riigitöötaja, ema, kes on kodune ja kaks õde, kes elavad kodus ainult nädalavahetustel. Üks on 23- ja teine 20-aastane. Isa nimi on Manuel, ema on Geomara, õed on Celene ja Pricilla. Mul hakkab olema oma tuba. Kooli nimi on Colegio Bilingue.

Rohkem infot kahjuks pole, sest sain pere alles eile teada, aga saatsin neile juba meili ja loodetavasti nad vastavad ka sellele :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar